Sport4pro > Blog > Lopte

Lopte

Lopte Blog

Rujan - mjesec lopti u S4P :)

Datum: 02.09.2016. | Kategorija: Lopte

Rujan - mjesec lopti u S4P :)

Dragi naši, nova 4PRO akcija donosi lopte, lopte i - još lopti :) Mjesec rujan u našem web shopu biti će mjesec lopti! Izdvojili smo za Vas lopte iz četiri različita sporta - odbojka, nogomet, rukomet i košarka. Odbojkaška lopta Molten V5M2000 mekana je i dugotrajna lopta za školu i treninge te ju ovaj mjesec možete imati po 15% nižoj cijeni. Nogometne lopte Mitre Ultimatch Hyperseam i Calcio Hyperseam no... Pročitaj više »

Molten vas vodi na EuroBasket!

Datum: 02.09.2015. | Kategorija: Lopte

Molten vas vodi na EuroBasket!

Dragi ljubitelji košarke, za nekoliko dana počinje jedan od najiščekivanijih sportskih događaja ove godine - Europsko košarkaško prvenstvo - EuroBasket 2015.! Biti će to 39. izdanje ovog natjecanja koje organizira FIBA Europe a održati će se od 5. do 20. rujna. Zemlje domaćini su Hrvatska, Francuska, Njemačka i Latvija. Utakmice skupine C igrati će se u zagrebačkoj Areni. Sport4pro i Molten pripremili su posebnu p... Pročitaj više »

NOVO: Košarkaške, odbojkaške i rukometne lopte

Datum: 28.03.2014. | Kategorija: Lopte

NOVO: Košarkaške, odbojkaške i rukometne lopte

Sportašice i sportaši, Budući uvijek nastojimo upotpuniti našu ponudu, drago nam je što možemo s Vama podijeliti veliku novost:  Od danas na našem web shopu možete pronaći košarkaške, odbojkaške i rukometne lopte! :)    Za Vas smo odabrali najkvalitetnije lopte renomiranih proizvođača Spalding, Molten, Mikasa, Kempa i Select.  Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja i radujemo se Vašim komentarima i prijedlozim... Pročitaj više »

Stranica: 1 od 1. Rezultati: 1-3 od 3.

Učitavanje...