Sport4pro > Dostava

Dostava

Područje dostave

Pakete dostavljamo na područje Republike Hrvatske putem Overseas Express dostavne službe. Dostava proizvoda u inozemstvo moguća je samo po dogovoru.

Cijena dostave

Troškovi isporuke su sljedeći:

  • za sve narudžbe do 750,00 kn trošak isporuke je 30,00 kn
  • za sve narudžbe iznad 750,00 kn isporuka je besplatna

Trošak isporuke automatski se obračunava  prilikom kupnje proizvoda i izdaje Vam se račun na kojem je vidljiva cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave.

Rok isporuke

Dostava paketa obavlja se u roku od 3 do 5 radnih dana.
Iznimka su rijetko naseljena područja i otoci gdje je dostava moguća prema sljedećem rasporedu.

Proces dostave

  • Procedura dostave naručenih proizvoda započinje nakon Vaše potvrde narudžbe i evidentiranog plaćanja (izuzev plaćanja pouzećem). Proizvodi se isporučuju roku od 3-5 radnih dana, a u slučaju nastupanja 'više sile' Sport4pro ne preuzima odgovornost za eventualna kašnjenja te se obvezuje u najkraćem mogućem roku isporučiti robu. Ako kupac želi da mu se paket isporuči subotom sam snosi trošak iste.
  • Nakon što robu predamo Overseas Express dostavnoj službi na Vašu e-mail adresu ćemo Vam poslati obavijest da se narudžba trenutno nalazi u fazi dostave zajedno s brojem pošiljke i linkom na stranicu dostavne službe kako biste mogli pratiti proces isporuke.
  • Naručeni proizvodi se dostavljaju na adresu koju ste definirali u procesu registracije ili u 2. koraku  prilikom izvršenja narudžbe. Ako je primatelj paketa kao adresu isporuke naveo stambenu zgradu, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi primatelj, već samo do ulaza u zgradu.
  • Ako pošiljku nije moguće uručiti primatelju u prvom pokušaju, na adresi navedenoj u prijevoznici ostavlja se obavijest o prispijeću pošiljke. Obavijest sadrži telefonski broj za kontakt radi dogovora o ponovnoj dostavi te je naznačen rok do kada se pošiljka čuva u skladištu prije povrata pošiljatelju. Pošiljka se ponovno dostavlja najviše još jednom bez posebne naknade ako je prethodno u roku dogovoren novi termin za dostavu. Svaka daljnja ponovna dostava posebno se dogovara i naplaćuje 30,00 kn.
  • Molimo Vas da obavezno provjerite ambalažu prilikom preuzimanja paketa. U slučaju oštećenja ambalaže koja upućuju na moguća oštećenja proizvoda, molimo da nas promptno obavijestite. Molimo da ne otvarate oštećenu ambalažu prije nego nas kontaktirate!

Učitavanje...