Sport4pro > Načini plaćanja

Načini plaćanja

Na internet trgovini sport4pro.net naručene artikle možete platiti na tri načina:

  1. pouzećem
  2. po ponudi
  3. kreditnom karticom.
     

1. PLAĆANJE POUZEĆEM - opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da cjelokupan iznos narudžbe podmirite prilikom same isporuke na Vašu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, te preporučujemo da imate pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Dostavljač će Vam potom izdati potvrdu da ste pošiljku preuzeli i platili. 

2. PLAĆANJE PO PONUDI (virmansko plaćanje) – nakon potvrde narudžbe i odabira načina plaćanja 'Po ponudi' na e-mail ćete dobiti potvrdu o zaprimljenoj narudžbi  gdje se nalaze svi potrebni podaci na temelju kojih možete izvršiti uplatu. Po potrebi možete nas zatražiti službeni predračun koji Vam potom šaljemo e-mail adresu. Uplatu možete realizirati putem internet bankarstva, u poslovnoj banci ili pošti prema navedenim podacima. Po primitku uplate robu šaljemo na Vašu adresu te preporučujemo da nam dokaz o uplati pošaljete na e-mail adresu info@sport4pro.net ili na fax 031280105 radi ubrzanja postupka.

3. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA - na sport4pro.net internet trgovini možete platiti sljedećim kreditnim karticama:

  • American Express (jednokratno ili obročno do 12 rata)
  • Diners (jednokratno ili obročno do 12 rata)
  • Visa (jednokratno)
  • MasterCard (jednokratno)
  • Maestro (jednokratno)​​

U trećem koraku nakon odabira načina plaćanja 'Kreditnim karticama' otvara Vam se novi prozor HT Pay Way u kojem popunjavate podatke o kartici i njezinom vlasniku. Svoju narudžbu možete platiti obročno putem American Express i Diners kreditnih kartica (do 12 rata bez kamata). U tom slučaju potrebno je samo odabrati željeni broj rata i na kraju potvrditi narudžbu. Nakon što je odobren iznos naplate na Vaš e-mail ćete dobiti potvrdu o zaprimljenoj narudžbi. Napominjemo da Vašu karticu ne teretimo odmah, nego se samo vrši rezervacija sredstava. Nakon što je roba isporučena sredstva će biti naplaćena s naše strane. 

 

America Express          

 

Učitavanje...