Sport4pro > Blog > Skijanje

Skijanje

Skijanje Blog

Vodič kroz odabir skija

Datum: 20.12.2012. | Kategorija: Skijanje

Vodič kroz odabir skija

Ako trebate sažeti vodič koji pruža osnovne smjernice da vam olakša izbor skija, došli ste na pravo mjesto! :) Naravno, nekakvo će vam znanje ipak trebati ali ne brinite, sve informacije možete pronaći upravo ovdje gdje je u najkraćim crtama objašnjeno na koji način pristupiti odabiru skija i iz mase ponuđenog, izabrati model najprikladniji vašem stilu skijanja, tehnici i neizbježno – novčaniku. Osnovno je da budete potpuno iskreni o tome kolika je zapravo va&sc... Pročitaj više »

Fischer oprema za sezonu 2012/2013 na sport4pro

Datum: 29.11.2012. | Kategorija: Skijanje

Fischer oprema za sezonu 2012/2013 na sport4pro

Skijašice i skijaši, vijest koju ste dugo čekali - Fischer oprema za skijanje je ponovno dostupna na našem i Vašem shopu. Vrhunska oprema za novu sezonu jednog od najpoznatijih brandova u svijetu skijanja može biti Vaša u samo par klikova miša. S obzirom da su ove godine hladniji dani došli malo kasnije, tako smo i mi čekali par dana duže od planiranog kako bi Vam ponudili najbolje od skijanja. Najnovije skije, pance, štapovi, kacige, torbe... Pročitaj više »

Ivica Kostelić, prvak svijeta!!

Datum: 20.03.2011. | Kategorija: Skijanje

Ivica Kostelić, prvak svijeta!!

Kakav je to osjećaj, nakon godina i godina treniranja, padova, ozljeda, odricanja došlo je vrijeme za naplatu. Ivica Kostelić  je osoba godine u svijetu skijanja!  1356 bodova iz različitih disciplina, dva mala kristalna globusa (kombinacija i slalom) i onaj najveći za ukupnog pobjednika rezultat je fantastične sezone i velikih utrka u kojima je konkurenciji pobjegao velikih 400 bodova. "Ne znam što reći u ovim trenucima. Naviru mi sjećanja iz starih dana, sjećam se... Pročitaj više »

Ivice, svaka čast!!!

Datum: 07.01.2011. | Kategorija: Skijanje

Ivice, svaka čast!!!

Svaka čast na fantastičnoj izvedbi, svaka čast na rezultatu i bodovima i posebno hvala Ivici što nam je priuštio to zadovoljstvo da imamo pravo nadati se uspjehu našeg sportaša na jedinom ski događaju tog kalibra u RH. Svi oni koji zazivaju prvo mjesto moraju shvatiti da se ovdje radi o vrhunskom rezultatu iza kojeg stoji enormna količina rada i truda Ivice, Ante i čitavog tima drugih ljudi. Taj rad rezultirao je sa dvije odlične vožnje, odličnim vremenom i nastupom n... Pročitaj više »

Škola skijanja - najčešće greške rekreativnih skijaša

Datum: 29.11.2010. | Kategorija: Skijanje

Škola skijanja - najčešće greške rekreativnih skijaša

Drage naše skijašice i skijaši, evo i novog nastavka škole skijanja online. Prvi snijeg je iza nas i skijališta polako počinju primati prve goste u sezoni, što je najbolje vrijeme za još jednu epizodu ski škole iz naslonjača :). Kako bi spremni dočekali skijanje nije zgoreg pogledati koje su najčešće pogreške rekreativnih skijaša i kako korigirati tehniku kako Vas budući autori ne bi uzimali za loše primjere u sv... Pročitaj više »

Škola skijanja - kratki zavoji

Datum: 23.11.2010. | Kategorija: Skijanje

Škola skijanja - kratki zavoji

Skijašice i skijaši, evo trećeg nastavka škole skijanja online. Današnja tema je izvođenje kratkih zavoja. Kako svladati tu ritmičnu tehniku pogledajte u sljedećim video materijalima. U materijalima koje smo odabrali za Vas biti će prikazane osnove tehnike i vježbe kako bi Vaše skijanje podigli na veću razinu. Tehnika kratkih zavoja Osnove osobine ski tehnike vijuganja, vježbe i savjeti za brzo usvajanje vještine.   Pročitaj više »

Škola skijanja - od pluga do carving zavoja

Datum: 02.11.2010. | Kategorija: Skijanje

Škola skijanja - od pluga do carving zavoja

Skijašice i skijaši i oni koji to žele postati, evo drugog nastavka škole skijanja online :). Danas ćemo dati pregled različitih tehnika skijanja od pluga za one koji se prvi put planiraju spustiti s planine, preko paralelnih zavoja do carving tehnike s kojoj skijaju natjecatelji u svjetskom kupu. U materijalima koje smo odabrali za Vas biti će prikazane osnove skijanja kao i različite tehnike i vježbe kako bi Vaše skijanje podigli na veću razinu. Kao izvor koristiti... Pročitaj više »

Škola skijanja - osnove, položaj tijela i osnovni pokreti

Datum: 31.10.2010. | Kategorija: Skijanje

Škola skijanja - osnove, položaj tijela i osnovni pokreti

Skijašice i skijaši i oni koji to žele postati, evo krećemo sa serijalom sport4pro škole skijanja online :) kako bi što spremniji dočekali ski sezonu koja je pred nama. U materijalima koje smo odabrali za Vas biti će prikazane osnove skijanja kao i različite tehnike i vježbe kako bi Vaše skijanje podigli na veću razinu. Kao izvor koristiti ćemo najkvalitetnije video materijale trenutno dostupne na internet servisima (po našem kriteriju, dakako). Osnove s... Pročitaj više »

Ski oprema na sport4pro

Datum: 28.10.2010. | Kategorija: Skijanje

Ski oprema na sport4pro

Skijaši i skijašice, ljubitelji planina i jurnjave po istima, evo i dobrih vijesti. Na našem i Vašem shopu od danas možete naći opremu za skijanje. Hladni dani su došli, snijeg polako prekriva ski-staze, a veseli činjenica da je još jedna ski sezona pred nama. Za Vas smo izabrali najkvalitetnije artikle vrhunskih brandova Head i Fischer u kojima svatko može naći nešto za sebe: skije, vezove, pancerice, štapove, kacige, torbe i drugu opremu... Pročitaj više »

Uskoro i ski oprema na sport4pro

Datum: 05.10.2010. | Kategorija: Skijanje

Skijaši i skijašice, ljeto je iza nas, dani postaju sve hladniji, ali grije nas pomisao na zimsku idilu na skijama za koji mjesec. Vaš sport4pro vrlo skoro otvara vrata sezoni skijanja uz renomirane prozviđače koji će za sada ostati tajna. Ali budite strpljivi jer će sve biti na Vašim monitorima kroz nekoliko dana. Da ne duljimo .... oprema za skijanje (skije, pance, kacige, štapovi ...) vrlo skoro na sport4po.net Pročitaj više »

Stranica: 1 od 1. Rezultati: 1-10 od 10.

Učitavanje...