Sport4Pro > Dodaci prehrani > Kreatin > Kreatin u prahu > TPW Creatine Monohydrate

TPW Creatine Monohydrate


TPW Creatine Monohydrate

Cijena: 79,00 kn   (∼ 10,35 €)

The Protein Works

Kategorije:


The Protein Works Creatine Monohydrate je kreatin vrhunske kvalitete na svjetskom tržištu. U proizvodu je 100% čisti kreatin monohidrat bez ikakvih dodataka.

Pakiranje: 500g

  • 100% premium čisti kreatin monohidrat
  • Mikroniziran (200 mesh)
  • Povećava snagu i volumen mišićnih stanica
  • BEZ umjetnih boja i aroma

NAČIN PRIMJENE: 1 mjerica = 3 g kreatina umiješati u 300 ml vode ili soka.

Kreatin je jedan od najpopularnijih dodataka prehrani za povećavanje snage. Čestice su veličine 200 mesha, što znači da ima ultra male čestice što osigurava brzu apsorpciju u organizmu.
Osnovna uloga kreatina je da daje energiju za mišiće, naročito u momentima kada je potrebna brza, eksplozivna kontrakcija mišića. Kreatin monohidrat je apsolutno nužan tijekom bilo kojih mišićnih radnji koje zahtjevaju brzinu ili snagu. Kreatin se prirodno nalazi u našem tijelu. Najviše se sintetizira u jetri, gušterači i bubrezima. Kreatin se također nalazi u različitoj hrani poput govedine, tune i lososa, ali je najučinkovitiji način uzimanja kreatina u obliku dodataka prehrani jer ga se u običnoj hrani nalazi u vrlo malim količinama. Kreatin povećava proizvodnju ATPa u mišićima kako bi se mogle izvoditi mišićne radnje visokog intenziteta. Ovo posljedično povećava snagu, brzinu i moć vaših mišića te se također pokazalo da odgađa pojavu mišićnog umora. Kreatin također uvlači više vode unutar mišića i tako povećava volumen mišićne stanice što povećava mišićnu masu.
TPW Creatine Monohydrate je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo kreatin monohidrat premium kvalitete koji se provjerava od strane stručnjaka u The Protein Works što osigurava čistoću proizvoda.
 
Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda TPW Creatine Monohydrate se periodično ispituje od strane HFL* na WADA*zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).
 
Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.


Izdvojeno iz naše ponude

5.566 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...