Sport4Pro > Dodaci prehrani > Kreatin > Kreatin u kapsulama > Scitec Mega Creatine

Scitec Mega Creatine


Scitec Mega Creatine

Cijena: 99,00 kn   (∼ 12,98 €)

Scitec Nutrition

Kategorije:


Scitec Mega Creatine već u minimalnoj dnevnoj dozi od 3 g poboljšava performanse kako u treninzima kratkoročnog, visokog intenziteta , tako i kod treninga s utezima i kardio treninzima!

Pakiranje: 150 kapsula

Kreatin je dušična, organska kiselina koja se prirodno nalazi u ljudskom tijelu. Otprilike 95% kraetina u tijelu nalazi se u stanicama skeletnih mišića. Te stanice mogu pohaniti više kreatina nego što ga unesemo normalnom prehranom ili se prirodno sintenzira u tijelu. Suplementiranjem prehrane kreatinom, mišići će i zadržavati više kreatina.

NAČIN PRIMJENE: Pozitivan učinak je dobiven već sa dnevnim unosom od najmanje 3 g! Preporuča se uzimat 2 puta po 4 kapsule na dan na prazan želudac s dovoljno tekućine, nakon treninga ili prije odlaska u krevet, po mogućnosti uz jednostavne ugljikohidrate. U 30 dana zasićenost kreatinom u mišićima će se znatno povećati. Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina. Kreatin može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima. Proizvedeno u okruženju u kojem se nalaze mlijeko, jaja, proteini soje i jaja, gluten i kikiriki.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti, Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.


Izdvojeno iz naše ponude

5.566 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...