Sport4Pro > Dodaci prehrani > Kreatin > Kreatin u prahu > BigMan Creatine

BigMan Creatine


BigMan Creatine

Cijena: 109,00 kn   (∼ 14,29 €)

Big Man Nutrition

Kategorije:


Big Man Creatine je mikronizirani i čisti oblik kreatina.

Pakiranje: 500g

U sportskom svijetu dodataka prehrani kreatin monohidrat (creatine monohydrate) zauzima istaknuto mjesto. On je jedan od najispitivanijih i najproučavanijih tvari, te iza kreatina u obliku monohidrata postoji više od 200 studija.

Za kreatin je potvrđeno da povisuje tjelesne performanse u uzastopnim kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta, što znači da se najveća korist može očekivati u sportovima koji zahtjevaju kratkotrajnu, eksplozivnu i ponavljajuću kontrakciju mišića poput bodybuildinga, fitnessa, trčanja na kratke staze (sprint), skoka u vis, drugih atletskih disciplina, plivanja, hrvanja, borilačkih sportova itd. Znači svatko tko se bavi sportom koji traži puni angažman mišićnih vlakana može imati koristi od uvrštavanja kreatin monohidrata kao dodatka u svoj plan prehrane.

Kreatin se i prirodno nalazi u organizmu te se u manjim količinama nalazi u različitim namirnicama životinjskog porijekla poput crvenog mesa. U organizmu se kreatin najviše nalazi u mišićima (čak 95%).

Mikronizirani oblik kreatina za razliku od “običnog” kreatina ima oko 20 puta manji promjer čestica. Ovo znači da će se bolje miješati u bilo kojem napitku i otopiti, a osnovni preduvjet da se nešto apsorbira u organizam je da se otopi, stoga se od mikroniziranog oblika može očekivati bolja apsorpcija i učinak.

BigMan Nutrition je certificiran s ISO 22000 i HACCP certifikatima što garantira vrhunsku kvalitetu proizvoda.

NAČIN PRIMJENE: 1 porcija = 3-5 g kreatina umiješati u 300-500 ml vode ili soka. Uzimati 3-5 g kreatina 30-45 minuta prije fizičke aktivnosti na prazan želudac.


Izdvojeno iz naše ponude

5.566 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...