Sport4pro > Dodaci prehrani > Proteini > Whey proteini > ON Platinum Hydrowhey

ON Platinum Hydrowhey


ON Platinum Hydrowhey

Cijena: 564,00 kn   (∼ 73,92 €)

Optimum Nutrition

Proizvod trenutno nije raspoloživ!

Kategorije:


Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey je najbrži, najčišći i najnapredniji whey protein ikada proizveden, bez konkurencije!

Pakiranje: 1590g

Okusi: čokolada, jagoda, vanilija

100% hidrolizirani izolat proteina sirutke! Hidrolizacijom proteina u ovoj premium formuli u Optimum Nutrition-u su stvorili protein sirutke sa najbržim djelovanjem viđenim dosad. Hidrolizacija razbija veće proteine u sitnije strukture koje vaše tijelo može brže apsorbirati, omogućavajući vašim mišićima se brže oporavljaju i rastu. Za dodatnu učinkovitost pojačali su ga ACTITOR peptidima, probavnim enzimima te mikroniziranim BCAA. Platinum Hydro whey je također ultra čist. To je zato jer je napravljen u potpunosti od hidroliziranog whey protein izolata. Dakle, nema viška masti, kolesterola ili laktoze koji bi usporili vaš napredak.

Ovo je protein sa enormno visokom biološkom iskorištivošću gdje u jednoj porciji dobivate nevjerojantih 8,8 g BCAA, te cijeli niz aminokiselina u količinama dosad neviđenim u jednom proteinskom proizvodu. Platinum Hydro Whey je njihov najnapredniji protein do sada. A ako uzmemo u obzir da su u Optimumu izmislili suplementaciju kazeinom i komercijalizirali whey, te stvorili najprodavaniji whey (100% Gold Whey Standard) na svijetu – budite sigurni da znaju o čemu pričaju. Platinum Hydro Whey je proizvod bez konkurencije, jednostavno je najbolji i najčišći.

NAČIN PRIMJENE: Preporučuje se popiti kao prvi obrok nakon treninga, 1 mjericu (39g) izmješati s vodom (bolja apsorpcija) ili u malomasnim mlijekom (bolji okus) u shakeru.

Po želji mogu se dodati ugljikohidrati (glukoza ili vitargo) za postizanje boljeg anaboličnog učinka i popunjavanje glikogenskih rezervi. Može se koristiti kao prvi obrok ujutro pomješan u malomasnom mlijeku sa zobenim pahuljicama


Izdvojeno iz naše ponude

5.261 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...