Sport4pro > Sport > Squash > Reketi za squash > Dunlop Sonic Core Elite 135

Dunlop Sonic Core Elite 135


Dunlop Sonic Core Elite 135

Cijena: 132,72 €   (999,98 kn)

Dunlop

Kategorije:


Serija reketa za squash Dunlop Sonic Core razvijena je zajedno s brendom Srixon kako bi pružio izvrsnu stabilnost na glavi reketa i povećanu udobnost, omogućavajući igračima da precizno diktiraju svaki udarac.

Planirajte svoje udarce snažne i precizne. Konvencionalni oblik glave daje vam veliku kontrolu, dok veća glava sadrži više snage. Sve zahvaljujući rasporedu žica 14x18. Snaga izgleda točno tako.

Težina samog reketa se može malo razlikovati od specificirane zbog proizvodnje.

IGRAJTE JAČE, ČISTE UDARCE, SA POVEĆANIM KOMFOROM.

Powered by Srixon. Nova serija Sonic Core napravljena je od Infinergy® tvrtke BASF - super elastičnog materijala, s obzirom na to što je vrlo lagana, savršeno odgovara zahtjevima suvremenog igrača.

Igrajte jače. Pjena Infinergy® koju je razvio BASF, prvi svjetski E-TPU, ima značajno veća svojstva odbijanja od ostalih materijala kao što su EPP, EVA i EPE. Ispitivanja odbijanja materijala pokazuju rast odskoka od 46% u odnosu na izvorni Sonic Core materijal. Kada se Infinergy® pjena kombinira s okvirom Sonic Core rezultat je veća brzina lopte s reketa za agresivnije ispucavanje.

Igrajte s maksimalnom udobnošću. Sonic Core izrađen s Infinergy® smješten je u područjima reketa od 2 i 10 sati, prigušujući udarni udar i smanjujući vibracije okvira i do 37%, što rezultira ugodnijim udarom i smanjenom mogućnosti ozljeda.

  • Konstrukcija: Infinergy foam Sonic Core
  • Težina: 135g
  • Veličina glave: 500 cm2
  • Balans: lagana glava
  • Gustoća žice: 14x18

Izdvojeno iz naše ponude

6.679 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...