Sport4pro > Sport > Boks > Rukavice za boks > Budo sport rukavice za boks Budo Pro 3.0

Budo sport rukavice za boks Budo Pro 3.0


Budo sport rukavice za boks Budo Pro 3.0

Cijena: 80,00 €   (602,76 kn)

Budo Sport

Kategorije:


BUDO SPORT rukavice za boks model “BUDO PRO 3.0” izrađene su fine i najkvalitetnije zrnate metalik goveđe kože. BUDO PRO 3.0 koristi IMF Tech (injected Molded Foam Technology) pjenu proizvedene ubrizgavanjem posebne formulirane tekuće komponente u anatomski kalup kako bi dobili izdržljivu pjenu za bolju absorpciju udaraca koja Vam pruža jaču zaštitu za vrijeme treninga (rad na vreći ili fokuserima) i sparinga. Ova jedinstvena i originalna inovacija ne samo da je ponudila novi način proizvodnje rukavica uz naš novi dinamični dizajn, već je također pružila savršenu stabilnost kao i najbolje pristajanje na Vašu ruku uz kvalitetne šavove i EVA reljefne detalje (na prednjem dijelu rukavice imate dva reljefna jastučića kao i čičak traku) rukavici daju novi vizualni izgled. i bolju zaštitu sportaša. Potpuno podesiv sustav za zatvaranje koristi široku čičak EVA reljefnu traku kako bi Vam pružile podešavanje i prilagođavanje Vašim potrebama. To stvara stabilizaciju ruku i zgloba za najbolju zaštitu i sprečavanje od ozljeda. Koristimo nove tehnologije koje rukavici omogućuju najbolju potporu za zglobove kao i na širokoj čičak traci koji pomažu da ruka i zglob budu ravnini kako bi spriječili savijanje u zglobu i time sprječili mogućnost ozlijeda. Nova tehnologija obloga od meke satenske tkanine za kontrolu vlage otpornu na znoj unutar rukavice pruža veću udobnost, lakoću korištenja i maksimalnu jednostavnost tijekom sparinga. Prava je inovacija u tome što BUDO SPORT u modelu BUDO PRO 3.0 stavlja rupe u samu kožu rukavice sa unutarnje strane umjesto da koristi mrežastu tkaninu kako bi poboljšao njezinu ventilaciju i dugotrajnost rukavice kako bi ostala što duže suha i bez mirisa znoja.
Ovo je nastavak istraživanja našeg BUDO SPORT tem-a na rukavici gdje smo zahvaljujući sinergiji sa profesionalnim sportašima i najnovijom tehnologijom proizveli bolju, udobniju i kvalitetniju rukavicu BUDO PRO 3.0 kako bi Vi imali najbolju zaštitu ruku.
Važno: preporučamo svim kupcima da obavezno nose bandaže kako bi zaštitili zglob ruke jer time sprječavate ozljedu zgloba. Ručni zglob važna je veza između gornjeg dijela ruke i šake u trenutku kada radite udarac. Bandaža stabilizira zglob, a istovremeno mu omogućuje agilnost prilikom rada na vreći ili sparingu. Bandaža mora biti ugodna za nošenje i ne previše voluminozna kako bi stala u rukavicu.
Zglob šake podupiremo bandažom od pamuka ili poliestera dužine od 2,5m do 5m. Što je bandaža duža vaš zglob biti će bolje učvršćen. Uporaba bandaže u amaterskom boksu je obavezna.
Preporučamo: za napredne i profesionalne sportaše koji rade na vreći/fokuserimai ili rade sparing
Materijal: 100% koža
Boja: plava/bijela metalik


Izdvojeno iz naše ponude

6.679 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...