Sport4pro > Dodaci prehrani > Povećanje mišićne mase > TPW Total Mass Matrix

TPW Total Mass Matrix


TPW Total Mass Matrix

Cijena: 30,39 €

The Protein Works

Proizvod trenutno nije raspoloživ!

Kategorije:


The Protein Works TOTAL MASS MATRIX je premium mass proizvod koji je namijenjen svima koji žele dobiti na mišićnoj masi i povećati ukupnu tjelesnu masu.

Pakiranje: 2kg

Okusi: čokolada, vanilija, cookies&cream

  • 100% premium mass proizvod
  • preko 450 visokokvalitetnih kalorija po serviranju
  • 40 grama proteina po serviranju
  • najkvalitetniji ugljikohidrati i proteini
  • BEZ umjetnih boja i aroma

Nabijen s 450 kvalitetnih kalorija i preko 40 grama proteina ovaj proizvod je idealna formula za dodavanje mišićnog tkiva bez sakupljanja masnoća. TOTAL MASS MATRIX ima izuzetno visok udio proteina te je omjer ugljikohidrata prema proteinima praktički 1:1 što čini ovaj proizvod idealnim za dobivanje čiste mišićne mase bez nakupina masnog tkiva.
 
TOTAL MASS MATRIX sadrži isključivo kompleksne ugljikohidrate iz zobi i waxy maize (kompleksni ugljikohidrati iz kukuruza) koji daju najbolji izvor dugotrajnije energije te su idealni za optimalan oporavak od treninga ili za energiju prije treninga. Uz ovo su dodani najkvalitetniji proteini iz sirutke i mlijeka koji pomažu oporavku i izgradnji mišićnog tkiva. Dodatno u proizvod ima sjemenke lana koje su odličan izvor omega 3 kiselina i vlakana. Dodatno su u ovu kvalitetnu formulu dodani i srednje lančani trigliceridi (MCTs) koji energiziraju mišiće i trening. 

NAČIN PRIMJENE: 3 mjerice (115 g) razmutiti u 600 ml - 700 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Uzimati prije, poslije treninga ili kao dodatan obrok u danu.


Izdvojeno iz naše ponude

6.608 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...