Sport4Pro > Dodaci prehrani > Povećanje mišićne mase > Scitec MyoMax

Scitec MyoMax


Scitec MyoMax

Cijena: 299,00 kn   (∼ 39,19 €)

Scitec Nutrition

Kategorije:


Scitec MyoMax donosi kombinaciju više samostalnih dodataka prehrani u kojemu oni, pojačavajući se, uzajamno sinergistički surađuju.

Pakiranje: 1320g, 4540g

Okus: čokolada

Dodatno razvijena verzija već dobro poznatoga i popularnoga CellMaxa je MyoMax, koji sadrži sve one najnovije dodatke koji proizvod čine vrhunskim i u 21. st. - kakav je bio i dosad. Riječ je o MRP-u, shakeu kao zamjeni za obrok, koji u 1 - 2 obroka sadrži sve bitne dodatke u potrebnim količinama. 
Zašto je MYOMAX najbolji dodatak na svijetu? U Myomax-u je proteinski dio sastavljen u potpunosti od mliječne sirutke, instantiniziranoga koncentrata i izolata mliječne sirutke, a oba su najbolje moguće kvalitete. Korisnik dolazi do 40 grama proteina svakim obrokom, i ako dodamo još i aminokiseline, tada 49 grama aminokiselina i proteina osigurava mišićima dušik. Tu je, između ostalog 12 g aminokiselina razgranatih lanaca (BCAA), 12 g glutamina, 3 g arginina i 1 g taurina. U interesu najveće učinkovitosti, u proizvodu se nalazi i enzimski kompleks razgradnje proteina Aminogena. Ugljikohidratni dio mješavina je maltoznoga dekstrina i dekstroze, koju su planirali za brzu nadoknadu energije, iskoristivosti kreatina te dugotrajnu energiju. 7,5 g Creapure kreatina jest jedan od specijalnih dodataka, to je dovoljno za održavanje razine za gotovo svakoga u količini od jednog obroka dnevno. Drugo čudesno oružje jest riboza, koja slično djeluje na staničnu energetsku razinu kao i kreatin, premda na drugačiji način, te se njihova djelovanja dopunjuju, pojačavaju. Red zaključuju vitamini koji su u količini polovice dnevnih potreba.

NAČIN PRIMJENE: Svoje potpuno djelovanje MyoMaX pokazuje kod uzimanja dvaju obroka dnevno. Sportaši srednje tjelesne težine i intenziteta treninga mogu dosegnuti rezultate i uzimanjem jednog obroka MyoMax™-a, ali napredniji se trebaju držati dvaju obroka.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.


Izdvojeno iz naše ponude

5.587 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...