Sport4Pro > Dodaci prehrani > Zdravlje > Vitamini i minerali > Scitec Liquid Magnesium

Scitec Liquid Magnesium


Scitec Liquid Magnesium

Cijena: 139,00 kn   (∼ 18,22 €)

Scitec Nutrition

Kategorije:


Scitec Liquid Magnesium doprinosi reduciranju umora i iscrpljenosti!

Pakiranje: 1000 ml

Ova formula pruža 250 mg magnezija pojačanih s 120 mg vitamina C. Inače, magnezij doprinosi normalnoj sintezi proteina, normalnom funkcioniranju živčanog sustava (neurotransmisiji i mišićnim kontrakcijama uključujući srčani mišić), smanjenje umora, normalno cirkuliranje energije metabolizmom i ravnoteža elektrolita*. Vitamin C pomaže u zaštiti stanice od oksidativnog stresa i pridonosi normalnoj formaciji kolagena u svrhu pravilne funkcije hrskavice, kosti, krvnih žila, desni, zuba i kože*.
* Ove izjave su znanstveno dokazane i odobrene od Europske agencije za sigurnost hrane.

  • 250 mg magnezija po obroku!
  • Pojačan s 120 mg vitamina C!
  • 40 obroka po boci!

NAČIN PRIMJENE: Uzmite 25 ml na dan, neposredno prije spavanja. Dobro protresite prije uporabe.
Napomena: Tekućina je zaslađena. Tekućim proizvodima se lako predozirati i zbog toga je potrebno obratiti pozornost na pravilno korištenje mjerice. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu! Koristite ovaj proizvod u kombinaciji s hranom, kao dio zdrave i uravnotežene prehrane, a ne kao zamjena za obroke.

Informacije o alergenima: Proizvod ne sadrži alergene potrebne za dobivanje naljepnice kojom se potvrđuje da je sve u skladu s Direktivom Europske komisije 2000/13/EZ u važećoj verziji .

Sastojci: voda, sok naranče (iz koncentrata), fruktoza, magnezijev citrat, zakiseljivač (mliječna kiselina), vitamin C, konzervans (kalijev sorbat), aroma, sladila (natrijev ciklamat, natrijev saharin)


Izdvojeno iz naše ponude

5.587 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...