Sport4pro > Dodaci prehrani > Kreatin > Kreatin u prahu > ON Creatine Powder

ON Creatine Powder


ON Creatine Powder

Cijena: 224,00 kn   (∼ 29,36 €)

Optimum Nutrition

Proizvod trenutno nije raspoloživ!

Kategorije:


Optimum Nutrition Creatine Powder -  povisuje tjelesne performanse u uzastopnim kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta.

Pakiranje: 317g, 634g

  • Mikroniziran i bolje topljivosti
  • Bez okusa
  • Bez aditiva

Čisti kreatin monohidrat je bezokusan, bijeli kristalični prah. Nalazi se u mnogim namirnicama, a u naročito velikim koncentracijama ima ga u crvenom mesu. Kreatin povećava nivo fosforokreatina u mišićima, što pak ima za posljedicu povećanje ATP-a. ATP je energetski nosioc substrata u mišićima koji im omogućuje kontrakciju i generira snagu.

Većina ljudi osjeti gotovo dramatične rezultate već nakon 7-10 dana uzimanja. Uočavaju povećanje snage, veću mišićnu izdržljivost, a rezultati variraju od osobe do osobe. Kreatin treba uzimati u sprezi s čitavom prehranom i programom vježbanja. Učinak se postiže već sa uzimanjem 3g kreatina dnevn.

Nije neophodno kreatin uzimati ciklički. Kreatin je prirodan spoj koji tijelo svakodnevno proizvodi filtracijom u bubrezima. Ne proizvodi toksične popratne efekte. Uz zdrave bubrege, toksičnost je malo vjerojatna, čak i u količinama od 15-20 grama dnevno. U svakom slučaju, ukoliko uzimate kreatin, važno je piti barem 8-10 čaša vode dnevno.

NAČIN PRIMJENE: Otopiti 2/3 čajne žličice u čaši vode ili soka ( 250-350 ml). Blagotvoran učinak postiže se dnevnim unosom 3 g kreatina.

Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina.

Kreatin može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima.

Preporučene dnevne  doze ne smiju se prekoračiti, Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.


Izdvojeno iz naše ponude

5.261 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...