Sport4pro > Dodaci prehrani > Proteini > Whey proteini > ON 100% Whey Gold Standard

ON 100% Whey Gold Standard


ON 100% Whey Gold Standard

Cijena: 499,00 kn   (∼ 65,40 €)

Optimum Nutrition

Kategorije:


Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard - najprodavaniji i najnagrađivaniji whey protein na svijetu. Zlatni standard po kojem se mjere ostali proteini!

Pakiranje: 450g, 908g, 2,3kg, 4,5kg

Whey protein je iznimno popularan kod aktivnih osoba zbog svoje sposobnosti brze apsorpcije i bogatog profila aminokiselina koje potpomažu oporavak mišića nakon treninga.

100% Whey Gold Standard je proteinska mješavina koja se sastoji najvećim dijelom od whey protein izolata (WPI), najkvalitetnijeg i najčišćeg oblika whey proteina koji postoji. Osim toga, sadrži i Hydrowhey - hidrolizirani whey izolat koji je jedan od najbrže djelujućih, a i jedan od najskupljih, te whey koncentrat. Koristeći whey protein izolat i hydrowhey kao glavne sastojke, uspješno je spojeno 24g najbržih proteina za mišićnu izgradnju sa puno manje masti, kolesterola, laktoze i ostalih stvari koje vam ne trebaju u svakom ukusnom serviranju Gold Standard 100% Whey-a.

Bilo da ste na kalorijski restriktivnoj dijeti gdje vam je cilj sagorjeti masti a očuvati mišiće, 100% Whey Gold Standard je vrhunski odabir zbog svoje visoke biološke iskoristivosti i malo kalorija. Ako ste željni velike mišićne mase, 100% Whey Gold Standard je najbolji izbor jer sadrži sve bitne sastojke za rast mišića od najkvalitetnijih izvora i sadrži više aminokiselina od bilo kojeg konkurentskog proizvoda. Ovo su samo neki od razloga zašto je 100% Whey Gold Standard iako naizgled skup protein, jedan od najisplativijih kada se u obzir uzme aminokiselinski profil i biološka iskoristivost.

  • visok postotak proteina: 24g po mjerici
  • sadrži whey protein izolat (WPI)
  • sadrži Hydrowhey - strateški hidrolizirani whey peptidi male molekularne mase za brže djelovanje
  • Aminogen i razni probavni enzimi za bolju iskoristivost
  • preko 4g Glutamina i prekursora po mjerici
  • više od 5g BCAA (Leucin, Izoleucin i Valin) u svakoj mjerici

NAČIN PRIMJENE: U shaker stavite 250 - 300ml vode (bolja apsorpcija) ili u malomasnog mlijeka (bolji okus) a zatim 1 mjericu (cca 29g) Gold Standard 100% Whey-a. Preporučuje se piti 2 - 3 puta dnevno po jednu mjericu, npr. ujutro uz doručak i nakon treninga.

Budite kreativni: Gold Standard 100% Whey može se iskoristiti za više od samog shake-a. Probajte ga pomiješati sa zobenim pahuljicama, jogurtom ili mlijekom za doručak. Još bolje, povećajte količinu proteina u muffinima, kolačima, čokoladicama i ostalim receptima dodavanjem mjerice ili dvije Gold Standard 100% Whey-a.

NAPOMENAUvjerite se da vaš primjerak Optimum Gold Standard 100% Whey-a ima valjanu deklaraciju. Ovo je nafalsificiraniji suplement za sportaše na svijetu. To je hrana, budite sigurni što stavljate u sebe kako si ne bi naštetili u svojim sportskim ciljevima ili narušili svoje zdravlje.


Izdvojeno iz naše ponude

5.261 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...