Sport4pro > Dodaci prehrani > Proteini > Biljni/veganski proteini > MyProtein Soy Protein Isolate

MyProtein Soy Protein Isolate


MyProtein Soy Protein Isolate

Cijena: 21,10 €

MyProtein

Proizvod trenutno nije raspoloživ!

Kategorije:


MyProtein Soy Protein Isolate se može pohvaliti najvišom koncentracijom proteina od bilo kojeg drugog praha sojinog proteina. Naš izolat sojinog proteina je napravljen iz 100% NE-GMO odmašćenih sojinih zrna, strogo kontroliranim procesom koji uklanja veliku količinu masti i ugljikohidrata iz sastava. Rezultat takvog procesa je prinos od preko 90% proteinskog sastava s minimalnom količinom masti i ugljikohidrata, a u potpunosti bez laktoze.

Pakiranje: 1kg

Okus: bez okusa, čokolada

Ključne prednosti:

  • Bogat ključnim aminokiselinama
  • Doprinosi razvoju mišićnog i koštanog sustava.
  • Smatra se u potpunosti kompletnim proteinom

Soy Protein Isolate je idealan izbor za vegetarijance, vegane i osobe s posebnim zahtjevima vezanim uz prehranu, poput intolerantnih na laktozu. Ovaj protein nepravedno označavaju kao inferioran u odnosu na ostale proteine poput proteina sirutke, no on je potpun izvor visoko kvalitetnih proteina i stoji jednako uz ostale izvore proteina, kao što su sirutka i mlijeko. Njegova umjerena stopa probavljivosti čini ga izvrsnim pratiteljem proteina sirutke.

Soy Protein Isolate ne utječe na proizvodnju estrogena kao što to neki mitovi sugeriraju. U brojnim studijama, koje se bave upravo tim problemom, nije uočena nikakva razlika između onih koji koriste sojin protein i onih koji koriste neki drugi. Soy Protein Isolate je najbliži povrtni protein koji podsjeća na onaj iz mesa i može se pohvaliti izvrsnim aminokiselinskim profilom.

Soy Protein Isolate ima neutralan okus u usporedbi s ostalim sojinim proizvodima i ne sadrži laktozu, gluten i GM.

NAČIN PRIMJENE: Umiješajte 1 serviranje (30g) u 250 - 350 ml vode ili malomasnog mlijeka. Koristiti 1-3 puta dnevno ili prema potrebi.

Preporučene dnevne  doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.


Izdvojeno iz naše ponude

6.608 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...