Sport4pro > Dodaci prehrani > Proteini > Kazein > MyProtein Micellar Casein

MyProtein Micellar Casein


MyProtein Micellar Casein

Cijena: 57,60 €

MyProtein

Proizvod trenutno nije raspoloživ!

Kategorije:


MyProtein Micellar Casein je vrhunski visoko kvalitetni sporo otpuštajući protein dobiven iz mlijeka. Koristeći proces filtriranja pri niskim temperaturama osigurava se da svi sastojci zadrže svoju nutritivnu kvalitetu i funkcionalnost u usporedbi sa acidima kazeina ili kazeinatima.

Pakiranje: 1kg, 2,5kg, 4kg

Okusi: bez okusa, čokolada, vanilija

Micellar Casein apsorbira se polako u želucu osiguravajući taloženje potrebne aminokiseline u mišićima na duže periode. Upravo to čini Micellar Casein idealnim proteinskim suplementom za konzumiranje prije obroka ili prije spavanja. Tijekom sna tijelo se prirodno izgladnjuje od nutrijenata i s obzirom na to u tom je periodu nepraktično uzimati hranu. Ipak, Micellar Casein osigurava zalihu proteina i tako pomaže tijelu da ne gubi mišićno tkivo tijekom noći.

Micellar Casein ima izuzetan profil aminokiselina i posebno je bogat razgranatim lančanim aminokiselinama. Također, izuzetno je siromašan masnoćama i bogat je izvor kalcija.

NAČIN PRIMJENE: Dodajte 200-300ml vode ili mlijeka u shaker (što manje tekućine shake će biti gušći), tada dodajte 30g proteina, promiješajte i konzumirajte. Konzumirati netom prije spavanja za optimalne rezultate, ali se može uzeti i između obroka, 2-3 puta dnevno ili po potrebi.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.


Izdvojeno iz naše ponude

6.608 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...