Sport4Pro > Dodaci prehrani > Kreatin > Kreatin u prahu > MyProtein Creatine Monohydrate

MyProtein Creatine Monohydrate


MyProtein Creatine Monohydrate

Cijena: 80,00 kn   (∼ 10,48 €)

MyProtein

Kategorije:


MyProtein Creatine Monohydrate - Kreatin monohidrat je idealan proizvod za širok raspon potrošača, od bodybuildera do sprintera, no najvažniji je za one koje žele poboljšati svoju snagu, brzinu i čistu tjelesnu masu.

Pakiranje: 250g, 500g, 1kg

Predmet je brojnih studija i dokazano pomaže pri povećanju snage i čiste mišićne mase. Kreatin monohidrat se također pokazao izvrstan u povećanju tjelesnih performansi u kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta.

Kreatin pomaže tijelu u proizvodnji većeg nivoa ATP-a (adenozin trifosfat) koji  je kemijski potreban za efektivno stvaranje mišićnih kontrakcija. Veća razina ATP-a može ultimativno dovesti do poboljšanja snage i izdržljivosti.

Creatine Monohydrate je najfleksibilnija i najukusnija forma kreatina dostupna. Savršeno je siguran i zdrav te ne izaziva nuspojave.

Ključne prednosti:

  • Potiče rast razine ATP-a za povećanje čiste mišićne mase
  • Pomaže održanju energije u tjelesnim aktivnostima
  • Dokazano povećava snagu i izdržljivost

NAČIN PRIMJENE: Pomiješati pola serviranja  (2,5 g) sa vodom i konzumirati 1 puta dnevno.* Nakon 8 tjedana kontinuiranog korištenja napravite pauzu tjedan dana prije nego nastavite sa korištenjem.

*Blagotvoran učinak postiže se dnevnim unosom od 3 g kreatina. Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina! Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima.

Preporučene dnevne  doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.


Izdvojeno iz naše ponude

5.566 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...