Sport4Pro > Dodaci prehrani > Kreatin > Kreatin u prahu > MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL

MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL


MyProtein Creatine Ethyl Ester HCL

Cijena: 299,00 kn   (∼ 39,19 €)

MyProtein

Proizvod trenutno nije raspoloživ!

Kategorije:


MyProtein Creatine Ethyl Ester (CEE) je efikasnija varijanta popularnijeg dodatka prehrani, kreatina monohidrata. 

Pakiranje: 500g, 1kg

CEE potiče brzu apsorpciju ATP-a (adenozin trifosfata) u mišićima što olakšava pretvaranje čiste mišićne mase, povećanje snage i eksplozivnosti. Kako ga je vrlo jednostavno upotrebljavati, a pruža izvanredne rezultate, najbolji je izbor za svaku osobu koja želi poboljšati svoje fizičke i sportske performanse, a istovremeno nema nikakvih nuspojava.

Creatine Ethyl Ester je napredni suplement koji se sastoji od osnovnog kreatin monohidrata te poboljšava svoju konstituciju s dodanim solima estera. Esterne soli olakšavaju apsorpciju i unos kreatina u stanice. Neke od osnovnih prednosti kreatin etil estera nad monohidratom kriju se u činjenici da su mnogo manje doze potrebne kako bi se dosegao isti efekt.

Ključne prednosti:

  • Lagana apsorpcija zbog etil estera
  • Pomaže pri očuvanju ATP-a
  • Doprinosi povećanju tjelesnih performansi u kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta 

NAČIN PRIMJENE: Dodajte jednu serviranje (3 g) u vodu, protresite i konzumirajte. Koristite 1 sat prije treninga. Na dane netreniranja uzimajte u isto vrijeme kao i na dane treninga. Nakon 4-6 tjedana kontinuirane upotrebe, napravite pauzu od 1-2 tjedna, te nakon toga ponovno počnite uzimati.*

*blagotvoran učinak postiže se dnevnim unosom od 3 g kreatina. Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina! Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima.

Preporučene dnevne  doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 


Izdvojeno iz naše ponude

5.566 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...