Sport4Pro > Dodaci prehrani > Kreatin > Kreatin u prahu > MyProtein Creapure Creatine Monohydrate

MyProtein Creapure Creatine Monohydrate


MyProtein Creapure Creatine Monohydrate

Cijena: 249,00 kn   (∼ 32,63 €)

MyProtein

Kategorije:


MyProtein Creapure Creatine Monohydrat - Stvoren od AlzChema u Njemačkoj, Creapure® je svjetski renomiran kao najčišći i najkvalitetniji mikronizirani kreatin monohidrat dostupan na tržištu.

Pakiranje: 250g, 1kg

Danas je dostupno mnogo različitih oblika kreatina, ali Creapure® je jedini kreatin na svijetu koji se konstantno testira kako bi se oslobodio od nečistoća i nepotrebnih tvari uključujući kreatinin (CRN), dicijandiamid (DCD) i dihidrotriazin (DHT).

Creapure® je 99.99% čisti kreatin monohidrat za razliku od ostalih koji se kreću nešto ispod brojke od 99,9%.

Kreatin je idealan proizvod za širok raspon potrošača, od bodybuildera do sprintera, no najvažniji je za one koje žele poboljšati svoju snagu, brzinu i čistu tjelesnu masu. Predmet je brojnih studija i dokazano pomaže pri povećanju snage i čiste mišićne mase. Kreatin monohidrat se također pokazao izvrstan u povećanju tjelesnih performansi u kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta .

Ključne prednosti:

  • Najčišća forma kreatin monohidrata
  • Stvorio AlzChem u Njemačkoj
  • Pomaže povećanju tjelesnih performansi u kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta

NAČIN PRIMJENE: Pomiješati 1/2 mjerice (2,5 g) sa vodom i konzumirati 1 puta dnevno.* Nakon 8 tjedana uzmite 1 tjedan pauze.

*blagotvoran učinak postiže se dnevnim unosom od 3 g kreatina. Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina! Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 


Izdvojeno iz naše ponude

5.566 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...