Sport4pro > Sport > Skijanje > Pancerice > Fischer Hybrid W 10+ Vacuum Full Fit

Fischer Hybrid W 10+ Vacuum Full Fit


Fischer Hybrid W 10+ Vacuum Full Fit

Cijena: 544,03 €

Fischer

Kategorije:


FISCHER Ženska skijaška cipela HYBRID W 10+ VACUUM FULL FIT je najbolji izbor za savršen dan skijanja.

Zahvaljujući novim ženskim kopčama, vrlo lako je zakopčati i otkopčati skijaške cipele. Atraktivan ženski dizajn i toplo krznom u ulošku čini ih jako toplima i ugodnim za nošenje cijeli dan. Ski/Walk sustav omogućuje hodanje i stajanje izuzetno udobno. Vacuum tehnlogija oblikovanja skijaških cipela po Vašim nogama. Cipele su manijenjene za osobe srednjeg ranga znanja skijanja.

Fischer Vacuum FIT su prve skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Vacuum FIT je patentirana tehnologija, koja je prezentirana 2011. godine, kada je osvojila je nagradu ISPO European Ski Award. Tehnologija omogućava, da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala.

Tehnologija Vacuum FIT već se koristi kod najboljih skijaša u Svjetskom kupu, na najvišoj razini. Prijašnji, neprilagodljiv materijal zamijenjen je novim, zvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischera i 15% lakšim materijalom od postojećeg. Proces prilagodbe se  izvodi posebnim postupkom na posebnom uređaju, zvanom „Vacuum fit station“.  VACU-PLAST je također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. Što je pak najvažnije: maksimalna prilagodba znači i idealan prijenos snage, a time i bržu reakciju skija. Prilagođava se i svim onim skijašima, koji imaju vječni problem sa stopalima i koji sada mogu skijati bez neprijatnih bolova u stopalu.

Skijaške cipele VACUUM su zadržale jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnoj poziciji nogu u cipeli – u položaju " V ". Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja što se prenosi i na skijanje.

  • Tvrdoća: 100
  • Materijal školjke: Vacu-P
  • Nagib: Borchia F 15 - white
  • Kopče školjke: RC Pro W Buckle
  • Uložak: New Hybrid W Vacuum FF
  • Širina prednjeg djela: 98 - 108mm
  • Veličina: 24,5 (POSLATI UPIT PRIJE NARUDŽBE)
  • Čičak kopča: Puffy - black + Terminale white

Izdvojeno iz naše ponude

6.611 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...