Sport4pro > Dodaci prehrani > Proteini > Proteinske mješavine > BSN Syntha-6

BSN Syntha-6


BSN Syntha-6

Cijena: 63,57 €

BSN

Proizvod trenutno nije raspoloživ!

Kategorije:


BSN Syntha-6 je Ultra-Premium proteinski dodatak za dobivanje čiste mišiće mase!

Pakiranje: 1.3 kg, 2.3 kg

Okusi: vanilija, jagoda, cookies, čokolada

BSN SYNTHA-6 je ultra-premium proteinski dodatak i BSN-ov proizvod s najboljim okusom na tržištu. Sastav ne uključuje samo esencijalne aminokiseline i esencijalne masne kiseline, nego i izvrsne izvore vlakana, sadrži također 6g masti po serviranju što ga čini nutritivnm i multifunkcionalnim proteinskim dodatkom. SYNTHA-6 je protein za bilo koji nutritivni ili vježbački režim zbog toga što je dizajniran da pristaje bilo kojem aktivnom načinu života i dijetalnim planovima. Sa SYNTHOM-6, visokokvalitetnim proteinom dolazi isto takav okus, zahvaljujući BSN-ovoj tehnologiji okusa.

Dnevni adekvatni unos proteina je važan za mišićni oporavak i razvijanje. Proteini su potrebni da bi se mišićno vlakno oporavilo nakon što je bilo izloženo pucanju za vrijeme treninga, te da bi se stvorilo novo mišićno vlakno. Koristeći kvalitetan proteinski prah će vam pomoći da unesete potrebnu količinu dnevnog unosa proteina kako bi imali koristi od svakog treninga. Nema veze dali ste početnik ili profesionalac, kvalitetan protein je neophodan za vaš režim sportske prehrane.

BSN je probio barijeru što se tiče okusa jednom za sva vremena izbacujući SYNTHU-6 na tržište. Dostupan u 10 različitih okusa, SYNTHA-6 je idealan shake dizajniran za bilo kojeg pojedinca koji želi povećati dnevni unos proteina i na taj način povećati svoju mišićnu masu i povisiti svoje performanse.

Preporučamo kombinirati s NITRIX 2.0, N.O.-EXPLODE i CELLMASS-om za maskimalan rast i povećanje performansi. Preporučamo svakom individualnom sportašu koji želi ultra-premium proteinski dodatak kako bi poboljšao svoje rezultate i dostigao svoje fizičke ciljeve.

  • Potiče rast mišića
  • Pomaže pri brzom oporavku mišića
  • Potiče sintezu proteina u mišiću

NAČIN PRIMJENE: Uzeti jednu mjericu s vodom ili bilo kojim drugim pićem po izboru. Za povećanje unosa proteina po serviranju, te za postizanje vrhunskog okusa, preporučamo bezmasno ili malomasno mlijeko.


Izdvojeno iz naše ponude

6.608 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...