Sport4Pro > Dodaci prehrani > Preworkout proizvodi > Preworkout - prah > BSN NO Xplode 3.0

BSN NO Xplode 3.0


BSN NO Xplode 3.0

Cijena: 329,00 kn   (∼ 43,12 €)

BSN

Kategorije:


BSN NO Xplode 3.0 je BSN-ov preworkout proizvod koji osigurava eksplozivnu energiju, pojačanu izdržljivost, maksimalne performanse, fokus i snagu!

Pakiranje: 240g, 600g

Okusi: zelena jabuka, voćni punč, lubenica

Originalni preworkout. Redizajniran.
2004.-te godine BSN zauvijek mijenja pejzaž dodacima prehrani nakon što je predstavio svoj prvi kompletni preworkout proizvod, N.O. XPLODE. BSN-ovi stručnjaci su proteklih godina naporno radili kako bi ponovo izbacili novu generaciju preworkout proizvoda. Razgovarali smo s korisnicima,slušali povratne informacije i stvorili formulu koja podiže razinu energije, pojačava izdržljivost i pridonosi u povećanju performansi. U stvari, preko 75% korisnika koji su isprobali primjerke novog proizvoda tvrde da isti pridonosi povećanju energije,izdržljivosti i mišićnoj pumpi. Također smo otišli korak dalje i poboljšali okus,  potvrđujući tako naša obećanja za N.O. XPLODE da će imati odličan okus i vrhunsu topljivost. S obzirom na bolju koncentraciju same formule (mjerica je smanjena za 17%) i naprednoj tehnologiji sastojaka, N.O.-XPLODE je redizajniran da vam pomogne prijeći vaše prethodne granice.

Podignite sebe i svoj trening na potpuno novu razinu!

Kako će N.O.-XPLODE poboljšati moj trening?
Kako bi postigli najefektivniji učinak na treningu, mentalna i fizčika snaga moraju biti na vrhuncu. Fokus je potreban za energiju koja povezuje mišiće i mozak. Ova povezanost između mozga i mišića će vam pomoći da napravite puno kvalitetniji trening, te da probijete vaše granice. Mi u BSN-u znamo da preworkout proizvod mora imati sve ove prednosti. Dizajnirali smo N.O.-XPLODE, naš kompletni preworkout proizvod, da pomogne u povećanju energije i izdržljivosti, da daje potporu mentalnom fokusu i mišićnoj snazi, te da podigne svakog sportaša na novu razinu.

Tehnologija naprednih sastojaka
BSN-ovi stručnjaci su izradili sastojke N.O.-XPLODE-a, te ih ujedinili da zajedno povećaju tjelesne performanse.Značajke  inovativnih sastojaka N.O.-XPLODE-a su:

Eksplozivna energija
Da bi podigli svaki trenutak vašeg treninga na novu razinu i poboljšali  rezultate, trebate energiju. Jednako je važno tu energiju dobro usmjeriti, da bi se veza između mišića i mozga što bolje uspostavila. Naš energetski blend pomaže vam u podizanju eksplozivne energije, pojačavajući nivo samog treninga od njegovog početka pa sve do kraja.

Povećana izdržljivost
Vaše tijelo reagira na količinu treninga koji odrađujete tokom određenog perioda. Bilo da ste u teretani ili na terenu, naš blend za izdržljivost koji između ostalog sadrži i beta-alanin, pomaže pojačati kapacitet treninga, dajući vam priliku da vježbate dulje nego prije.

Maksimalne performanse
Snaga u mišićima i njihova izdržljivost ovise o kreatinu koji se nalazi u tijelu. Napredna tehnologija sastojaka koja u ovom slučaju sadrži kreatinski blend, pomaže svakom sportašu da poveća svoje performanse.

Najbolji okus N.O.-XPLODE-a do sada
BSN-ovi stručnjaci znaju kako napraviti proizvod koji je efektan, a i ima odličan okus. To znanje smo primjenili na novom N.O.-XPLODE-u i izbacili ga u 5 različitih okusa: Fruit Punch, Blue Raz, Lubenica, Grejp i Jabuka.

NAČIN PRIMJENE: Pomiješajte 1 mjericu sa 2-3 dcl vode i konzumirajte 20-30 minuta prije treninga. Nije preporučljivo uzeti više od dvije mjerice dnevno.

Serviranje sadrži otprilike 200mg kofeina. 

Upozorenje: Prije korištenja ovog proizvoda posavjetujte se s liječnikom ukoliko koristite neke lijekove ili ste pod nadzorom liječničke skrbi. Nije preporučljivo mlađima od 18 godina, ženama u trudnoći ili onima koje žele ostati trudne, dojiljama, ljudima koji su osjetljivi na beta-alanin,kofein i niacin. Ne konzumirajte kofein iz drugih izvora za vrijeme korištenja ovog proizvoda jer previše kofeina može izazvati nervozu,iritacije,insomniju i ubrzani rad srca. Beta alanin i niacin mogu uzrokovati bezopasne, trenutne trnce ili bljeskanje pred očima.

Ne miješajte s alkoholom. Konzumirajte kao dodatak balansiranoj,sportskoj prehrani i programu vježbanja. Popijte najmanje 3 litre vode dnevno. Vježbanje može povećati potreba za vašim unosom tekućine. Sklonite od dohvata djece. Pohranite na suhom i hladnom mjestu, bez direktnog sunčevog svjetla.


Izdvojeno iz naše ponude

5.731 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...