Sport4pro > Sport > Tenis > Tenisice za tenis > Babolat Propulse Fury All Court Men crne

Babolat Propulse Fury All Court Men crne


Babolat Propulse Fury All Court Men crne

Cijena: 80,29 €

Babolat

Kategorije:


Tenisice za tenis Babolat Propulse Fury All Court muške tenisice su dizajnirane za igrače koji žele ići na svaku loptu, a da pritom zadrže stabilnost. Uz veći ovratnik i Powerbelt stopalo je zadržano i osjećat će se udobno dok se kreću po terenu. Gležanj se čvrsto drži dok vanjska školjka pojačava petu. Idealne su za igrače koji preferiraju igru za linije.

Uz otpornost na habanje i još uvijek rijetko viđena na tržištu, ova tenisica za tenis osigurava vam optimalan životni vijek zahvaljujući potplatu proizvedenom u suradnji s Michelinom i ojačanjima Powerbelt prisutnim na prednjem i srednjem dijelu stopala. Što se tiče amortizacije, tehnologija KPRS-X zamijenila je Kompressor kako bi vam pružila bolje amortiziranje, posebno u peti. Stabilnost i podrška koju nudi ova tenisica također su visoke kvalitete zahvaljujući Powerbeltu koji će poboljšati nepropusnost na razini luka.
Gležanj tenisice manje je impozantan nego na starom modelu, ali se penje dovoljno visoko da nudi izvrsnu potporu gležnja.

Tehnologije:

  • Powerbelt: pojačanje na luku za optimalnu potporu.
  • KPRS-X: Nova tehnologija koju je razvio Babolat za optimizaciju ublažavanja potpetica
  • Ortolitni potplat za bolju evakuaciju znoja.
  • Cell Shield: dodana pojačanja na prednjem i srednjem dijelu stopala za poboljšanje trajnosti.
  • Michelinov potplat: Michelin i Babolat kombinirali su svoju stručnost za potplat prilagođen vašoj igri. Nova kopča u obliku slova S omogućuje brzo, višesmjerno kretanje. Pojačan otpor tijekom putovanja zahvaljujući ekskluzivnoj formulaciji gume.
  • Active Flexxion: optimizirana potpora, amortizacija i dinamičnost na 9 točaka potiska.

Izdvojeno iz naše ponude

6.608 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...