Sport4Pro > Dodaci prehrani > Kreatin > Kreatin u prahu > AMIX Creatine Monohydrate

AMIX Creatine Monohydrate


AMIX Creatine Monohydrate

Cijena: 100,00 kn   (∼ 13,11 €)

Amix Nutrition

Kategorije:


AMIX Creatine monohydrate bez okusa - 100% premium čisti kreatin monohidrat, super fina mikronizirana formula povećava snagu i volumen mišićnih stanica.

Pakiranje: 500 g

U sportskom svijetu dodataka prehrani kreatin monohidrat (creatine monohydrate) zauzima istaknuto mjesto. On je jedan od najispitivanijih i najproučavanijih tvari, te iza kreatina u obliku monohidrata postoji više od 200 studija. Za kreatin je potvrđeno da povisuje tjelesne performanse u uzastopnim kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta, što znači da se najveća korist može očekivati u sportovima koji zahtjevaju kratkotrajnu, eksplozivnu i ponavljajuću kontrakciju mišića poput bodybuildinga, fitnessa, trčanja na kratke staze (sprint), skoka u vis, drugih atletskih disciplina, plivanja, hrvanja, borilačkih sportova itd. Znači svatko tko se bavi sportom koji traži puni angažman mišićnih vlakana može imati koristi od uvrštavanja kreatin monohidrata kao dodatka u svoj plan prehrane. Kreatin se i prirodno nalazi u organizmu te se u manjim količinama nalazi u različitim namirnicama životinjskog porijekla poput crvenog mesa. U organizmu se kreatin najviše nalazi u mišićima (čak 95%). 
 
Mikronizirani oblik kreatina za razliku od “običnog” kreatina ima oko 20 puta manji promjer čestica. Ovo znači da će se bolje miješati u bilo kojem napitku i otopiti, a osnovni preduvjet da se nešto apsorbira u organizam je da se otopi, stoga se od mikroniziranog oblika može očekivati bolja apsorpcija i učinak.

NAČIN PRIMJENE: ½ (pola) mjerice = 2,5 g kreatina umiješati u 300 ml vode ili soka. Uzimati 2,5 g kreatina 30-45 minuta prije fizičke aktivnosti na prazan želudac.

Preporučene dnevne doze ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. 


Izdvojeno iz naše ponude

5.566 artikala u našoj ponudi

Učitavanje...